Mijn naam is Henk Hijdra, ik ben geboren in 1946 te Delft en woon nu in Spijkenisse, samen met mijn vrouw Yvonne en onze katten. Ik werkte in de automatisering, maar ben nu huisman, als hobby houd ik mij het liefst bezig met multimedia (foto's en video).

Fotograferen doe ik al heel lang, met videofilmen begon ik pas later. Ik ben lid van de Foto WorkShop (FWS) Maassluis. Bekijk onze site eens, het is de moeite waard. Een kleine selectie van mijn fotografie is te vinden op Fotografie.

Andere hobbies: genealogie, geschiedenis (vooral van Zuid-Holland), muziek beluisteren (klassiek en jazz), koken,  katten, lezen en mijn vijver. Sporten: fietsen, hardlopen, triathlon (dus ook een beetje zwemmen). Wandelen doen we ook nog, enigszins verdrongen door het hardlopen.

Yvonne heeft het druk als muziekdocente, daarnaast doet ze fanatiek aan sport: duiken, fietsen, hardlopen, maar vooral zwemmen en triathlon. Haar grote hobby tuinieren raakt door al dat sporten wat in de verdrukking. Toch is haar tuin nog steeds opzienbarend (kijk maar even), er zijn dan ook  aparte pagina's aan gewijd.

We zijn beiden lid van Triathlon Vereniging Spijkenisse '90.

Ook de katten hebben hun eigen homepage en ze vinden het leuk als ze met een bezoek vereerd worden.

 


paginaversie:  donderdag 18 februari 2010